-->

Tuesday, February 4, 2014

Introduction

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..
First sekali saya ingin memperkenalkan diri saya..
rasanya nama tak perlu lah diberitahu..
cukup sekadar memanggil saya SOUL sahaja....


sebenarnya saya dah lama dah buat BLOG ni..sebelum ni, saya buat blog ni untuk SHARE link untuk download movie2 secara free...
tapi al-maklum, sekarang dah ketat, langsung tak boleh share movie..share hari ni, esok lusa dah kena block link tu...

so saya remove semua POST2 sebelum ni, dan saya ingin memulakan perubahan pada BLOG ini, iaitu saya ingin berkongsi SENARAI-SENARAI movie favourite saya....
FAVOURITE saya ye??? harap fhm..

so kalau tak kena dgn jiwa anda, SORI..


dan sori skali lagi, saya dah tak share LINK...link nak donlod movie tu korang pandai2 la cari...
saya just bagitahu movie apa yang saya suka.......................

so jikalau kebanyakan list2 dlm ni kena dgn jiwa anda, bermakna kita sekepala... haha
apabila kita sekepala,, bermakna list2 yg akan datang yang akan saya SHARE banyak2 lagi mungkin juga anda akan gemari...



ok


BuhBye

1 comment: