-->

Thursday, November 19, 2015

Gagal Dapat Adsense? Memperkenalkan H12 Ads - Alternatif Terbaik Selain Adsense

DAFTAR SEGERA DI SINI !!!!!!!!!!!!!!

H12 Ads adalah salah sebuah syarikat pengiklanan yang akan memberi peluang kepada anda membuat duit secara ONLINE.

Jika anda baru hendak mengenal apa itu adsense, anda boleh skip dahulu kepada tajuk "Bagaimana kerjanya?". 

Adsense memang terkenal dengan bayaran tinggi pada CPC (cost per click), namun anda rasa ada ke orang nak klik iklan tu? Jarang orang klik beb!! Lagi satu, untuk dapatkan APPROVAL adsense ni memang tersangat susah. Jadi, lupakanlah adsense. Kerana syarikat itu akan terus menerus membuat anda kecewa. Percayalah!

H12 Ads pula terkenal kerana bayaran tingginya pada eCPM (cost per million). CPM ni merujuk kepada impression. Impression adalah bilangan iklan itu dipaparkan pada pengguna. Lagi satu, untuk dapatkan APPROVAL H12 Ads tersangatlah senang. Percayalah!

Dengan H12 Ads, apabila ada orang lawat je website anda, terus bertambah duit.

Bukan macam Adsense, selagi takde orang klik, selagi tu lah tak dapat duit.. :(


Bagaimana kerjanya?

Karang artikel di dalam blog anda sebanyak mungkin, semakin ramai baca artikel anda, semakin banyak pendapatan anda.

Bagaimana ingin bermula? 

  • Buat satu blog (tak kisah tajuk apa, yang penting, anda yakin akan ada orang tengok [kecuali lucah dan pembunuhan]).
  • Karang sekurang-kurangnya LIMA artikel
  • Daftar akaun H12 Ads di sini. 
  • Request approval 
  • Apabila dah APPROVED, anda boleh letakkan iklan anda di blog anda dengan CODE yang diberi
  • Selesai!!!
Selepas itu, kerja anda hanya mengarang blog yang anda rasa orang akan berminat baca. Semakin ramai yang baca, semakin meningkat pendapatan anda.

Dalam dunia rezeki Blog+Ads ini, kesabaran dan minat itu tersangat penting!

Jika tiada KESABARAN, tiada MINAT, kemungkinan takkan menjadi.

Tidak ada benda yang senang dalam dunia ni untuk berjaya..

Cuma, mencari duit melalui Blog ini adalah sesuatu yang unik, kerana anda perlu bekerja di depan komputer dan di dalam bilik anda sahaja!!

Tak salah kalau anda mencuba dulu! Mana tahu rezeki!

DAFTAR SEGERA DI SINI !!!!!!!!!!!!!!

1 comment: